IDAG SPANADE JAG IN KAPPAHL AW18

Den här veckan har det hittills varit ett himla spring. Jag balanserar plock till plåtning med pressvisningar och förberedelser inför en Parisresa nästa vecka. Idag passade jag på att titta förbi för att se hur det kommer se ut hos KappAhl i höst.

Om jag ska sammanfatta det så kommer färgskalan att gå i rosa/rött, blått och sedan jordiga toner i grönt, ockra och gult. Det är en hel del barocka blommor och missmatchade färgställningar. Ibland var för sig och ibland tillsammans.

KAPPahl passar också på att gå tillbaka till sina rötter och fokusera på kappan. Det kommer flera korta kappor i olika rutor med olika kragar, kamelfärgade korta kappor och en lång svart modell i filt. Den är riktigt 👌🏻

Men jag såg också puffjackor, tom blommiga sådana, och fluffjackor i rosa och svart.

Min favorit var utan tvekan den hör svarta kostymen med barocka blommor som förnimmer om en oljemålning från 1700-talet.

Den är verkligen 👌🏻👌🏻

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

Sista uppdraget – full fart ända in i det sista

Det börjar bli en tradition för mig, det här med att avsluta...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *