INBETWEEN WORK – DAGENS OUTFIT

Idag var jag tillbaka bakom katedern, en gång lärare alltid lärare?

Kanske inte så men jag uppskattar verkligen när jag får frågan om att undervisa, föreläsa och hålla i workshops. Lika roligt tycker jag att det är när jag koordinerar modevisningar och får chansen att ta in stylistelever som hjälp backstage. Det är härligt att få dela med mig. Idag gjorde jag det tillsammans med min partner in crime – andra halvan av Visualisterna Karin Uggla.

Därefter fortsatte frilanscirkusen med att KappAhl visade sin aw17 för att sedan avslutas med en releasefest för samarbetet mellan Sophie by Sophie och Whyred. Faktum är att jag gillade dem båda. KappAhl har låtit Bea Szenfeldt, Sara Biderman, Janka Polliani och Anitha och Penny Schulman. Bea är alltid brilliant men både Sara och Janka hade också tolkat hösten på ett superinspirerande sätt. 

Samarbetet mellan Sophie by Sophie och Whyred är brilliant! Jag inte bara gillade det, jag älskade det! 

Bilder från min insta stories (@tovecastor) 

.

Älskar Gem-formen! 

.

Dagens outfit: Kavaj/Zara, Klänning/Rodebjer, T-Shirt/Diesel, Byxa/House of Dagmar, Skor/Gram, Armband/Tori Burch, Väska/Bukvy

Written By
More from Tove Castor

PRETTY 90’s

Måste bara visa stövlarna jag precis packat ner inför imorgon. Over knee’s...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *