Inte för att det var någon som sa något…

Inte för att det var någon som sa något men jag tror att Ida inspirerats av min när hon ritade aw15. Mormorstrosor under transparent prickigt, Idas knytblusklänning och min Palma Outfit från i somras har dem. Bildern är faktiskt en av mina mest liknade bilder på Instagram och en av de liken kan mycket väl varit Ida själv.

Skämt åsido. Jag gillar dem båda – outfitsen alltså. Får se om intresset håller i sig till i höst.

Inte för att det var någon som sa något… är en klassiker mellan mig och min syster. I den meningen får man sätta sig själv på de högsta av piedestaler. Viss är det väl befriande att kunna få göra det ibland. Självfallet har inte Ida inspirerats av mig men vi gillar tydligen lika ibland.

IMG_9449 IMG_6505.PNG

Written By
More from Tove Castor

MIN NYA BABY – MARC JACOBS

Min nya baby, till min andra baby, äntligen har jag hittat en...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *