IT’S A SET

It´s a set och det är ett superlätt knep att ta till för att snabbt bli välklädd och snygg. Ett set är lika komplett som en klänning. det kan vara en pyjamas, en skjorta och ett par shorts, en topp och en kjol eller som här en one shouldet och ett par byxor. Ett set är tvådelad men i samma tyg, kan vara enfärgad eller i print. Everything works och snyggt är det!

Öppna loafers är verkligen sommarens trendigaste sko. En trend jag mer än gärna hoppar på då den verkligen känns som jag. De har rätt attityd, är inte för flickiga och är klacklösa. Jag som gärna väljer helsvart har valt att satsa på röda loafers i mocka den här sommaren.

 

Set från svenska Stylein och Loafers från svenska Jennie-Ellen. Jag gillar att shoppa Svenskt.

Written By
More from Tove Castor

ADIDAS SUPERSTAR

     Klick Klick – Adidas Superstar till halva familjen. Jag lever...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *