JAG ÄLSKAR MIN TRÄDGÅRD 

 

Vilken härlig känsla det är att känna; Jag älskar min trädgård. Det är speciellt i och med att vi byggt huset och anlagt trädgården själva. Vi har valt allting själva. Vi har valt rätt och fel, gjort om och gjort rätt och flyttat runt både buskar och träd men allt är vårt!  Men gisses, nu är jag öm i varje muskel för vi har jobbat i trädgården hela dan, en trädgård som helt ärligt varit lite eftersatt de senaste åren men som skött sig ganska bra själv.

Jag blir så lycklig (tänk att vi har så bra smak!) varje vår när jag blir varse att det kommer upp pioner i alla hörn, att körsbärsblommorna blommar samtidigt som körsbärsträdets knoppar spritter av liv. Jag älskar syrenerna, klätterrosen, kaffe på altanen och stockrosorna som vi köpte på Bornholm förra påsken. Extra lyckliga är vi över att vi faktiskt fått vitsippor som en bonus.. En till som njuter är Polly, hon älskar att vi allihopa är ute tillsammans hela dagarna. 

Written By
More from Tove Castor

Vårens scarves är smal!

Vårens scarves är lång och smal och viras något varv runt halsen...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *