JAG IDAG 170110

Jag idag: Kostym/House of Dagmar, T-Shirt/Maison Scotch, Boots/Hope, Walletbag/Bukvy

I veckans avsnitt av podden kommer vi in på temat instagramvänligt och hur viktig bilden är för att överhuvudtaget postas, både här och på Insta. Vi kommer också in på konflikten i att vara privat och personlig på sociala medier. Vad är viktigast, närvaro eller kvalitet? Jag har flera framgångsrika exempel på att både och fingerar, kanske är kombinationen av dem det bästa alternativet. 

Jag brottas med att vara just närvarande och vill under en period låta närvaro gå före kvalitet om det finns en konflikt dem emellan. Just därför postar jag en outfit idag, inte för att bilden är briliant utan för att jag vet att ni gillar outfits. Kanske behöver det inte vara perfekt? Som den jungfru och kreatör jag är har jag svårt att rucka på den gränsen. Men det här kan nog bli ok…

Then in doubt – välj kostym. Idag klädde jag mig för att gå på trendseminarie på Stora Trenddagen 2017.

Written By
More from Tove Castor

GUINOT ECLAT LIFTING MASK – TOVE TESTAR

När det kommer till att prova nya produkter så tar det betydligt mer...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *