JAG IDAG – BAR AXEL FRÅN STYLEIN

Hur fin är inte den här Styleintoppen med bar axel från Stylein. Ett plus är att den är svart och finstickad i merinoull så alltså inte alls så kall som man kan tro, snarare tvärtom!

Pre Spring kommer i butikerna ganska tidigt, ungefär nu när vi alla börjar acceptera att det är höst, men det känns ju lite härligare att shoppa toppar som denna när den är just Pre Spring. Btw köpte jag en stl L, jag brukar vanligtvis ha S men gillade passformen på L bättre. Den jobbade jag i igår och så här kan det se ut på mitt jobb.

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

HUNKYDORY I KONKURS – FYNDA DINA (&MINA) FAVOTITER 

Hunkydory har meddelat att de går i konkurs. För mig var det...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *