Jag njuter av flats-trenden!

Hann förbi Rodebjer igår – Vad sägs om de här sandalerna? Den här typen av sandal passar till det mesta men är helt klart det snyggaste valet till långa kjolar och klänningar. Svårt att tänka mig ett snyggare val till kaftanen också, kaftanen som verkar vara här för att stanna. Samma lika med sandaler dom dessa, modellen är en tidlös klassiker. Just de här fanns också i svart. 

Extra glad är jag över trenden med låga, platta skor. Inte bara för att de är bekväma utan för att jag alltid tyckt att det är snyggt. Låga herrskor, sandaler som de här och ballerinor har tilltalar mig så länge jag kan minnas. 

 

1400048108_2_Extra

Tags from the story
, , , ,
Written By
More from Tove Castor

STUDIO HEMMA OCH EN OUTFIT

Allt går i ett och jag har inte ens hunnit utanför dörren...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *