JAG VILL HA ZITOR SUEDE

Är det något märke som aldrig sviker mig så är det WhyRed. Jag hade lätt kunnat kasta hela min garderob, hänga in varje kollektion från WhyRed och jag skulle känna mig nöjdare än någonsin. Dom har precis det där stilrena och enkla uttrycket i kombination med fina så detaljer som gör att plaggen poppar.

Just nu står dessa mockasneakers högst upp på min önskelista. Modellen heter Zitor Suede och är helt klart den optiska vårsneakersen! Fet sula (som jag bara älskar), en brun liten mockakant runt skon och resten i en grå/beige ton. Jag garanterar att dom är 100 gånger snyggare i verkligheten! Färgen var bara helt fantastisk.

1.900:-

More from Calvin och Linus

FÄRGA ÄGGEN NATURLIGT I PÅSK

Vecka 15 är här och påsken står för dörren! När det kommer...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *