Jennie-Ellen in från Rådhuset i Uppsala

IMG_9983 IMG_0004

Något gammalt, något nytt, något rosa… Visst är det det som gäller när det vankas Nyår?

Besökte Rådhuset för att hitta ett par Jennie-Ellen…Tänkte att jag skulle åkt ill Jennie-Ellen idag men såg på hemsidan att min storlek var slut och då kom jag på att jag sett ”mina” på Rådhuset i Uppsala och de fanns kvar! Hann också få en uppdatering från tjejerna på Designers Corner, jag har saknat det. Jobbade mycket i Uppsala tidigare och var ofta förbi för att prata lite nu när jag till större delen håller till i Stockholm var det härligt att träffa dem igen.

Written By
More from Tove Castor

Något jag ångrar

Är det något jag ångrar är det att jag inte köpte den...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *