Långklänningen från Indiska

_KIA3992

Jag fick en fråga nog långklänningen jag hade på mig i förrgår.

Det bästa med att jobba med styling är att man får leka av sig med en massa kläder som lockar utan att man behöver köpa allt. Ibland så så hittar man också plagg som man kanske annars inte hade hittat eller köpt. Långklänningen jag hade på mig häromdagen är ett sådant plagg. Den hade jag med på en plåtning i september och i slutet av november landade den svarta långa i butik och den borde kunna finnas kvar, annars hittar ni den här på Indiska Online.

Jag är en 36/38 och den jag har på mig är en S.

IMG_0040

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

BÄSTA SHOPPINGTIPSET

Nya sneakers till våren behöver inte vara regelrätta sneakers så medan stockholm...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *