LONDON SNAPSHOTS 🇬🇧

London Snapshots del 1

Vi gjorde det dÀr man alltid pratar om men aldrig kommer till skott och gör. Vi Äkte till London, bara syrran och jag, i nÀstan fem dagar!

Allt Àr min systers förtjÀnst för nÀr jag fyllde Är fick jag inte bara en resa till London utan jag fick henne för mig sjÀlv ocksÄ i flera dagar. Men framförallt, hon valde att göra det hÀr med mig, för mig!

SÄ pepp har vi varit dagarna innan och sÄ mycket gick vi upp i upplevelsen att bloggen har fÄtt vila, jag har varit pÄ semester!

Den obligatoriska flygplansbilden!
HĂ€r bakom pelargonerna gömmer sig vĂ„rt sovrum…
…som man hittade pĂ„ en tvĂ€rgata till Paddington Station. En alldeles lugn gata ett halvt kvarter frĂ„n tunnelbanan. En gata med vitputsade fasader och gjutjĂ€rnsstengsel och sĂ„dana dĂ€r charmiga nedgĂ„ngar framför husen som vi vanligtvis bara ser i serier pĂ„ TV.
Vi hann inte mer Àn landa innan vi begav oss ut pÄ stan. Planen var att besöka nÄgra av de större varuhusen redan första kvÀllen för att sedan kunna strosa runt lÀngs gator och kvarter. Först ut var anrika Liberty London
PÄ Libery hade de utrymma hela det översta vÄningsplanet och gjort plats för jul. Helt magiskt!
Min största ”crush” var dock den hĂ€r hĂ€rliga ylleplĂ€den. Det Ă€r nĂ„got med mig och tuttar! Det mĂ„ste nog bli en DIY pĂ„ den hĂ€r!!

Andra dagen inledde vi med att Ă„ka den klassiskt röda dubbeldĂ€ckaren förbi Buckingham Palace, Big Ben och Westminster Abby, över Themsen och tillbaka igen. Inte en Ă€nda bild tog vi 🙂

Vid St Pauls Cathedral klev vi av för att bege oss till Covernt Garden

Apple Market i Covernt Garden
Invigde mina nya glasögon frÄn Marc Jacobs / Synoptik.
Besökte ARKET H&M koncernens nya satsning som öppnade i London för ett par mÄnader sedan. Ganska snart öppnar de i Sthlm ocksÄ.

 

Och snubblade ivrigt in pĂ„ The Ordinary. PĂ„ bĂ„de ARKET och The Ordinary blev jag en eller annan krona fattigare…

 

Andra dagen avslutas med ett besök pĂ„ puben och…
Musikalen Kinky Boots

Jag hade sjÀlv aldrig hört talas om Kinky Boots men OJ, va bra det var. SÄ dan grym ensemble! Alldeles fylld av glÀdje blev vi, sÄ fylld att vi genast bestÀmde oss för att boka och gÄ pÄ ytterliga en musikal, helst imorrn!

to be continued

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

JAG IDAG 161103 ÄNTLIGEN HELSVART

Äntligen helsvart! BĂ€sta shoppingtipset för vintern Ă€r halsduken Canada frĂ„n Acne Studios....
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *