LONDON SNAPSHOTS DEL 3 🇬🇧

Sista dagen, då åkte nagelsaxen fram och vips så var jag med lite lugg. Härligt. Jag matchar luggen med röda läppar och röda ledstänger i Londons Underground.

 

 

Vi begav oss till Portobello Road market i Notting Hill för att strosa runt på marknaden och uppleva området kring Kensington där vi spenderade den mesta tiden sist vi var här tillsammans, för snart 27 år sedan. Förstår ni hur gammal vi är, eller hur unga vi var då när vi rände runt London!

 

 

Någonstans glömde jag visst bort att någon bor här…

 

Och inte skulle jag ah något emot att bo så här. Älskar den här arkitekturen, staketen, det gröna och alla detaljerna. 

 

Någon markandsshopping blev det inte men en det T-shirts till H från All Saints!

 

Högt och lågt, efter marknaden satte vi av mot Selfridges och där fick jag min High End kvot tillfredställt, någon shopping blev det inte för jag är mestadels på span efter skor och efter att ha gått dag ut och dag in känns det inte som någon bättre ide att prova och köpa skor, speciellt inte dyra skor. Då blir det lätt fel. Men titta och längta kan man ju!

 

 

Resan börjar närma sig slutet, ett besök på vår lokala pub och sedan gör vi kväll.

 

Aja dricker svenskt. Är det inte helt otroligt att de har just svensk cider i butikerna och på pubarna? Tänker att England är mer cider än vi…

 

Man måste ju bjuda lite på sig själv och har man köpt en Gryffindor-halsduk och fått en cider på tapp, ja då är man så här glad!

 

Återigen. Vilken underbar födelsedagspresent. Tack Aja!!

Written By
More from Tove Castor

VIP VISNING

Nu är det dags för mig att avsluta arbetsdagen och gå på...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *