Love at first sight – FikippaK aw15

FilippaK avslutade modeveckans första dag med en visning ute vid Thielska Galleriet och jag föll för den här 70tals-influerade kjolen som visades både i scart och en röd ton. Tyvärr följde jag visningen via insta då jag själv, direkt efter Ida Sjöstedts visning checkade in på närakuten och blev med penicillin. Så kan det gå – Dagarna blir inte alltid som man tänkt sig och inte heller vad man gör dem till.
Summering av gårdagen kommer men jag hoppas att gårdagens potpurri av random bilder gav en liten försmak av hur en måndag i Stockholm under Fashion Week kan se ut. Idag fortsätter festen.

(null)

Written By
More from Tove Castor

SÅ DET VÄRKER

Fura timmar harjag varit hemma och jag saknar det redan så det...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *