Måndags Pepp

Godmorgon! 

Dagen efter första advent, nu är den äntligen här. Hat ni hunnit pynta? Här hemma har vi varvat handboll med hallbygge och adventspynt. Just nu står vi med ett adventsförvandlat hus, ett bygge som faktiskt går lite framåt (men lämnad huset något rörigt) och en kille som var med och spelade sitt lag till steg 3 i USM (ungdoms SM). De vann sin grupp och gisses, de var grymma. Det går ganska tufft till när 15-åriga killar drabbas samman på en handbollsplan. Vi hade tre andra lag från landet som gästade oss på hemmaplan hela helgen så för oss föräldrar har det inneburit bakning, servering, värdskap, sekretariatstjänst mm. Nu återstår att se vart de kommer att få åka i januari för att spela steg 3.

Men, Idag är det måndags pepp för nu ska det jobbas i kapp allt jag inte hunnit. Idag ska jag fotografera och förbereda inför imorgon då jag ska föreläsa för blivande Visual Merchandisers (Dekoratörer) och sedan är det styling för indiska i slutet av veckan. Min ända oro för idag är att det ska vara brist på ljus för att fotografera. Jag är inget fan av blixt som ger alltför hårda skuggor. 

 

but first coffee

 

Så här kan en vardagsfrukost se ut, just den här bilden är tagen hos Lexington som den dagen bjöd på Dropcoffee, bagels med lax och cream cheese och cupcakes med blåbär eller lemoncurd.

Written By
More from Tove Castor

STOCKHOLM BEAUTY WEEK 

  STOCKHOLM BEUTY WEEK –  24-26 April på SO Stockholm. Idag är...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *