MASCARA MED KNYCK FRÅN LÓRÉAL

Har ni sett den här innovativa förpackningen?

En mascara med knyck där det går att tilta borsten. Kanske blir det lättare att komma åt?
Jag har inte direkt upplevt att jag har något problem med att komma åt men det är klart att det inte skadar med ett knyck. Däremot måste jag erkänna att jag gillar borsten. Unlimiteds borste är en gummiborste och det passar mina frasar väldigt bra. Jag gillar borstar som kammar fransarna och den här gör det samtidigt som den applicerar rett ordentligt med produkt, vilket jag också älskar.

Lite lyxig känns den också. Svart och snygg och ligger härligt i handen!

 

Ni hittar den här mascaran lite överallt, vilket är det bästa med Lóréal, men ni kan också köpa den HÄR

 

Tags from the story
, , , ,
Written By
More from Tove Castor

I wish – 19 december – ACNE nude underwear

Klart jag vill vara nude under! Klockren styling, jag tycker bilderna är...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *