Min absoluta favoritdrink!

     

   
 

Min absoluta favoritdrink har #6 i Castors Cocktails som är en av kategorierna. Den har förekommit alldeles för sällan under den här Rosesäsongen. Jag beställer härmed en Caipirinoshka tills jag kommer hem från jobbet på torsdag. (räknar med att du hänger med på bloggen Älskling!) Ja, ni hörde rätt, även om jag som egen företagare faktiskt har jobbat ett par timmar om dagen under hela sommaren så är det första uppdraget ute hos kund på torsdag. Så pepp!
Caipirinoshka är som en Caipirinha fast istället för Cachaca (Sockerrörsrom) har den vodka som bas.

Caipirinoshka

6 CL VODKA 

Limejuice av en lime

1-2 cl sockerlag 

Servera med mängder av krossad is och garnera med lime i skiva eller klyfta.
Hemligheten är, oavsett om du föjlt receptet, att smaka av tills det är galet gott. Jag brukar också tillsätta lite råsocket för att få lite sötma och knaster i munnen. 

Written By
More from Tove Castor

THE BEGINNING OF THE END, THE NEW BEGINNING

Nu börjar det dra ihop sig. Från och med juli återgår jag...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *