MIN EGEN INSPIRATIONSSIDA

I mer eller mindre tre år har jag haft min inspirationssida i Täby Danderyd Magasin. Ett glossigt och fint magasin som utkommer med 6 nummer om året. Jag har genom åren stylat allt ifrån storblommiga sovrum till DIY tips på snygg återvinning. Här kan du se några tidigare exempel.

I detta nummer har jag plockat ut några härliga materialkombinationer för att få till en dynamisk och personlig inredning i vardagsrummet. Harmoniska färger, fina detaljer och mycket textil som omfamnar både dig och dina gäster.

Nu när det här magasinet kommer ut så är det hög tid för mig att lämna in text och bild till nästa nummer! Gissa vad det kommer att handla om 🙂

Written By
More from Karin Uggla

JOSEF FRANK PÅ ARKDES

Har du inga speciella planer i helgen så tänkte jag tipsa om...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *