MIN FINA LUMIX

Tänk att man kan sakna en pryl så mycket!

Min fina Lumix är fortfarande på “sjukhus” efter att displayen helt plötsligt blev randig som en streckkod och det inte gick att ta kort. Jag känner mig lite stympad utan min vapendragare men hoppas att den kommer hem till mamma igen nästa vecka, frisk, hel och laddad!

Idag kommer det bli melon till frukost men först måste mamma fota melonen…imageimage

Bilderna ovan har jag tagit med min mobil men med min Lumix hade allt blivit lite mer magiskt…

img_4473.jpgOk det kan kanske bero på motiven jag fotar också :*)

Tags from the story
, , , , , ,
Written By
More from Karin Uggla

Escape

Just nu skulle jag gärna packa väskan och dra iväg en stund…...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *