MIN HELG I BILDER V.38

One more weekend

Swoosh säger det så är helgen där och swoosh så är den över. Jag tror hemligheten är att starta helgen ren fredag eftermiddag kväll för att göra helgen så lång som möjligt. Mitt bästa är att bjuda hem vänner på fredagen för att vakna på lördagen och ha två hela dagar kvar men redan ha hunnit umgås med favoritmänniskor är en bra känsla.

Den här fredagen hade vi N´s handbollstränare över på mat, drinkar och en massa beauty. Tjejerna ger så mycket av sin tid och engagemang till killarna att jag ville skämma bort dem lite…lite mycket!

Nästa bästa är att använda champangeskålen så ofta man förmår. I den kan man kyla allt från bubblet till colan för alla drycker smakar extra gott när de är kalla och så känns det extra lyxigt med inramningen.

 

Spenderade fredagen i MLP-tischa och leo-kjol.

Lördagmorgenom började med hårtvätt och c-vitaminboost så jag passar på att tipsa om två av mina favoritprodukter just nu. C-vitaminkapslarna från Exuviance och hårmasken för extra mycket fukt från Keune.

Tips! Om du har väldigt torrt och frizzigt hår är produkter frö lockigt hår en blessing!

 

En kan inte ha för många ekollon. 

När det kommer till ekollon till ekollonvaserna är det bäst att ha både hängslen och livrem. Förra året hade jag turen att få “höstens guld” av Karin för de jag hittat grodde aldrig. I år tar jag det säkra före det osäkra och plockar i omgångar!

Hur gör ni? Lägger ni dem i blöt eller väntar ni med att plocka tills de groddat i naturen? jag planerar i år att göra både och.

 

Den här helgen var också startskotten för min guilty plesaure – Handbollssäsongen. Det är där jag kopplar ur och återhämtar mig. Det är nog bara där och på båten jag inte tänker på styling, färg och form, jobb, bilder osv. Det blir ju lätt så eftersom jag gjort mitt största intresse till mitt jobb. Vart slutar jobbet och vart börjar jag och tvärtom?

På läktaren är jag däremot helt bortkopplad (från mig själv?) och i nuet. Jag är faktiskt ganska mycket av en sporttjej som älskar föreningsliv och älskar tävlingsmomentet. Sätt mig i en situation när jag kan vinna haha.

I år har jag bara en kille som spelar men det blir ändå dubbelt så mycket handboll eftersom min äldsta från och med den här säsongen kommer döma i hela distriktet vilket innebär att jag är chaufför. Eller chaufför och chaufför, jag sitter bredvid och handleder för det börjar nämligen bli dags för körkort.

 

Lördagen bjud på Castors Cocktail med färskpressad hallonjuice och familjens favorit – Fisksoppa. Ni som känner mig vet…inte en ända grönak i min soppa. Jag veeet. Min mat kommer aldrig peaka på insta haha

 

 

Två av helgens outfits – Black is my happy color!

 

 

Söndagen blev en riktig retreat dag. jag körde hala äktenskapet till Arlanda för han ska på konferens i Amsterdam och själv började jag förbereda för att åka på konferens till Helsingfors. Eftersom det bara var jag och killarna hemma och den ena var borta och dömde och den andra satt framför datorn passade jag på att ägna mig åt ett av mina intressen – hudvård.

Jag gick all in på en trestegsraket med rengöring från Aco, exfoliering från Exuviance och sedan fuktmask från Polatam.

Det här produkterna kommer jag berätta om i ett eget inlägg för just nu tänker jag göra kväll. Eftersom det bara är jag framför tv´s så tänker jag slå på Friends/Vänner från säsong 1 och sedan bara låta tiden gå!

 

Tags from the story
Written By
More from Tove Castor

ON MY MIND – VOLANGTOPP

  Jag stod med den i handen, tog en lov och gick...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *