MINIMALISTISK NAIL ART

Gisses vad färg det har varit på nagellacken och vilken fokus det varit på nailart de senaste åren. Min tolkning av det är alla nya nagelfaret som poppat upp, den professionen skapar nya krav på varumärken att leverera. För nagelbandens använder sig ju faktiskt av samma lack som vi gör hemma. Jag blir också väldigt förvånad över hur fort det gick innan tex. grannen regelbundet går och fixar naglarna.

Själv har jag aldrig varit på salong och lackat naglarna på mina händer, tånaglarna en gång i somras, men aldrig händerna. Jag är inte heller hon som älskar att gå bananas, jag gillar svart, rött och nude. Thats it.

Jag fick många frågor på nyanserna från Essie när jag postade dessa på Instagram. De är Essies nya Treat Love and Color som är en hybrid mellan färg och care, ett vårdande lack med kamelia-extrakt och kollagen. De har faktiskt fått mig att varva mina svarta naglar med nude för mina naglar behöver lite omvårdnad. Stylistnaglar är alltid lätt slitna och misshandlade.

Här är de fyra nyanser jag provat.

Med det sagt är jag inte helt främmande för all form av nailart. Den minimalistiska är jag en fan av och då är nude den perfekta basen.

Så här blev min minimalistiska nailart.

Nude och svart, Love.

*innehåller pressprov men som alltid postar jag enbart mina egna åsikter och om pressprovet passar innehållet på min blogg

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

HEAD AND HAIR HEAL FRÅN MARIA NILA

Heal, smaka på den. Head and Hair Heal är namnet på Maria...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *