MLP love MLP

Helt magiskt att solen tittade fram och faktiskt värmde idag. Vi passade på att sitta ute och dricka kaffet på eftermiddagen även om solen då redan var på väg bort. Min kaffekopp speglar hela min barndom som faktiskt kretsade kring hästar. Jag hade så många My Little Ponys. Idag har jag bara min kaffekopp, eller två faktiskt, som jag hittade på Urban Outfitters. Men mellan 7 och 16 hade jag riktiga hästar också och tävlingshoppade på elitnivå. Jag kan faktiskt sakna det ibland, men, jag har faktiskt ett uppdrag på gång där jag kommer få leka med just My Little Ponys, provlekte lite med dem häromdagen faktiskt.

Matchade lite idag med Tee från Acne och stövlar från Zara i vinrött, till det svarta Skyler från Lee och en kabelstickad tröja från COS. Väskan är min tote från Alexander Wang. En liten goodiebag från Polaroid fick jag med mig idag från pressfrukosten också. Bild på skönheterna som ligger i den kommer!

Written By
More from Tove Castor

Glad, trött och på väg igen

      Modeveckan är över, det har varit fantastiskt roligt…och utmattande. Jag...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *