MOLTON BROWN ORANGE AND BERGAMOT

Lunch med Molton Brown som lanserar Orange & Bergamot

Den här dagen markeras i min kalender som sommarens första dag… I know. Våren är inte riktigt här än men sommarfeelingen infann sig idag när Molton Brown bjöd in till lunch för att lansera sin senaste doft Orange & Bergamot.

 

Var?

Jo, det var just det. Teamet hade inrett glasterassen (som man hittar uppe bland takåsarna)på Miss Clara Hotel med små apelsintreäd och medelhavsinspirerad krukor med örter och kakeldekor. Värmen var på plats, solen var på plats och en mängt härliga beautyredaktörer och skribenter var på plats för att få äta lunch och träffa teamet från Molton Brown som kommit från London. Med sig i spetsen har den parfymören Beverly Bayne som fått som uppgift att omvandla en av varumärkets tidigare handtvålar till en ny modern parfym.

 

Parfymören Beverly Bayne från Molton Brown var på plats för att ta oss genom processen hur doften byggts upp. Tänk att det är denna näsa som ligger bakom de dofter som gjort Molton Brown så stora. Hon går igenom doftnoterna som om det vore poesi och herregud, Vilket härligt jobb hon har!

Mitt emot mig satt vackra Elin Fagerberg och Veronica Henriksson. Två kvinnor jag i perioder träffar nästan lika ofta som min familj 🙂

Elin är en riktig beauty guru som inte bara kan det mesta utan också är världens trevligaste. En bra kombination. Ni hittar Elins blogg här!

Gissa om jag fått inspiration till hur jag vill ha det i uterummet i sommar! Där är ju faktiskt redan värmen på plats så egentligen är det bara att börja fixa (och inte glömma vattna!). 

Orange & Bergamot

Allt med citrus är ren kärlek. Jag älskar citrus både som doft och smak så det här kan komma att bli en kär favorit. Med oss hem fick vi pressprover och en lite del av medelhavet. Till helgen står nu på listan att köpa kryddor och lyfta ut oliv och citronträd till uterummet. I helgen flyttar vi ut!

 

Molton Brown Kroppsskrub, kroppsolja, badolja och doft i lyxiga galsflaskor.
Blir ni sugna har jag sett att de går att beställa här!*

*köplänk, se PR&Policy
Dessa är pressprover.

 

Written By
More from Tove Castor

Årets sommarpratare

    Jag kommer inte att missa Bea Åkerlund, Sanna Lundell eller...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *