MONDAY – NY VECKA…

bildkälla Pinterest

MONDAY - NY VECKA... coffe o´clock

 

Äntligen måndag..nja kanske inte riktigt så jag känner. Den här helgen har vi rensat och slängt en massa men vi är långt ifrån klara så vi skulle behöva tre helger på raken utan en måndag mellan. Men idag är det måndag och det är bara att sätta fart!

Den här veckan bjuder på ett stylistuppdrag i galleria, fotografering och stylisttips på rörlig bild, trendföreläsning om trädgårdar och uterum, nätverkslunch, pressmiddag med klädmärke, frukost med ett annat internationellt klädvarumärke, mingel med ett skomärke, möte med byrå och så är det dags för mig och Uggla att föreläsa om Sociala Medier. Trendenser och hur man kan arbeta med dem både praktiskt och strategiskt. Sist men inte minst så har jag en tid hos Synoptik. Yay! 

På hemmafronten drar skolan igång igen efter både en vecka i fjällen och påsklov. Handbollen slutspurter och jag har en tydlig lista med middagar beställda av killarna. Mina Ranunkler står fint på bordet och allt är handlat och klart för hela veckan. 

Jag börjar den här morgonen med kaffe i termosmugg i bilden. Där ska jag sitta och njuta av kaffet och lyssna på podcasts, för när man är på väg, då finns det inte mycket man kan göra. Är det det som kallas ställtid 😉 Hur som helst så är det Uggla och jag idag.

 

Written By
More from Tove Castor

Fotograf sökes – Vill du samarbeta?

  Jag söker samarbete med fotograf alternativt annan modebloggare för att höja...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *