MÖNSTER, VITT & BLEKT

Våren är här! 

Om man tittar ut genom fönstret så kanske inte vädret ger den optimala vårkänslan, men i mitt hjärta, där är det vår! 

Jag vill bära mönster i pastelliga toner , blek marrakech känsla blandat med vitt! Jag vill ha stora solglasögon och lofers ( helst med Maria Montazami tofsar på ) 

Om våren hade varit en perfekt instagram bild vill jag ha ljus bakgrund med klarblå himmel allting annat ska bara vara härligt blekt i grå toner. 

Jag har ju alltid haft en förkärlek till just våren för då åker alla mina tant-plagg fram. Jag vill tro att jag har en ganska klassisk stil men så fort event-inbjudningarna kommer åker blommiga kläderna fram ( min mamma säger alltid: Herregud! ) Men jag älskar det! 

Till sen-våren / tidig sommar vill jag bära högmidjade kostymbyxor som är allt för korta med härligt blommiga & mönstrade skjortor. En böljande trenchcoat som bara flyger med vinden och skor utan strumpor. Som jag längtar! 

 

More from Calvin och Linus

MIN BLK DNM FICK SE SOLLJUS

Igår fortsatte firandet av Calvins födelsedag med rosépremiär på uteserveringar i vårsolen....
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *