MULTIPALETTER

Ja ja, jag fuskade lite med det här att vara ledig. Det blev inte lika många veckor som jag planerat, samtidigt har jag varit mer riktigt ledigt än jag tänkt. Jag har tom låtit bloggen vila lite och det har känts ok. Ni ska bara veta hur ledig jag har varit, på en båt i skärgården blir det väldigt mycket av varan ”vara i nuet” och det har varit toppen!

Men det är inte alls illa att vara igång lite igen. den här veckan börjar jag och Karin med att leverera en Trendspaning med Visualisterna. Så snyggt blev det och vi vågar utlova en hel del inspiration, kommer snart i Premium Magazine. Idag sitter jag med min egen beautysida till samma tidning och det är klart att det är jobb, men hur jobbig kan det vara att nörda in på härliga multipaletter? Jag går omkring och tror att ni allra flesta är precis som jag, tänker som mig och känner som mig, men så är det kanske inte. När jag ser en härlig beautyprodukt är det nästan som att drabbas av kärleken i tonåren. Pulsen stiger, magen får fjärilar och jag kan inte fokusera på något annat. Det gäller i och för sig även mode och specifika plagg. Känner ni igen er? Är vi inte ganska lika?

Inte?

Vilken tur då, för då kan jag vältra mig i mode och beauty och vara som något slags filter. Prata om de som jag inte kan sluta tänka på och låta det andra vara helt enkelt. Låter det som en bra ide?

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

Yesterdays 150408

Igår när jag var ute på jobb var jag tvungen att hoppa...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *