När de smyger dig på

IMG_5122.JPG
Julkänslorna menar jag. Jag har själv inte hunnit med i år. Jag som ofta jobbar med julen med start redan i september typ, ofta tidigare än då till och med. Så var det ju redan i år, skyltfönstren jag jobbat med står på plats men själv slogs jag nu i veckan att 1:a Advent är imorgon. Så idag tar jag sats. Nu finns ingen tid att missa vi går all in från och med imorgon. Inget smyga igång här inte. Så nu håller jag på att lösa frågan gällande paketkalendrarna killarna får varje år.

24×2 små paket. I fix!
Julblommor. I fix!
Julpynta. I fix!
Julkänslor. I fix!

Sen börjar det roliga.
Vad ska jag ha på mig? I fix!

Tags from the story
Written By
More from Tove Castor

DE NOMINERADE I DAISY BEAUTY AWARDS 2017

Ikväll är det dags för Daisy Beauty Awards Gala 2017. Vi kommer...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *