NEW IN

Jag vill ha dem till allt, hela tiden.

Ett av sommarens skoköo är ett par slip in-loafers i röd mocka från Jenniellen. Insta svämmar över av Guccis modell och det är såklar den som inspirerat andra. Själv mäktar jag inte med Guccis pris för den här typen av sko så jag valde the next best thing. Jag har Jenniellenskor sedan tidigare och jag gillar henne. Och skorna såklart!

Btw så kan väl inget märke vara mer hypat än Gucci nu? Förra sommaren kändes det kittlande, nu börjar det kännas som att det peakar. Men de är härliga. Visningen med alla de italienska mammorna med sina barn känns så träffsäkert och vad har hänt sedan dess. Jo fashionfolket har börjat klä sig som tvillingar med sina barn. Se bara på systrarna farmans kollektion för Ellos.

PS. Det KAN ha varit så att jag och min kursare på universitetet förutspådde den här trenden när vi i ett konstprojekt i form av skulptur visade upp just en mir och hennes dotter som kopior sv varandra. Kan ha varit?  Det var såklart så. Gult bar de också. 

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

QUICK FIX – NÄR MAN LACKAR LITE UTANFÖR…

Kanske har ni totalkoll eller så inte… Ett litet tips, kanske det...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *