NEW IN – GANNI

IMG_9490

 

Ibland lever jag faktiskt som jag lär och jag jobbar på ett projekt där just den här kjolen passar extra bra så det fick bli den. I just det här fallet tänkte jag först att jag skulle sätta mig vid symaskinen, jag har till och med köpt tyget men insåg innan det hann gå så långt att det står helt klart att det är just den här kjolen jag vill ha, inte en kjol som liknar den här. Just den här leopardprintade sidenkjolen från Ganni har etsats sig fast i min hjärna. 

  

ganni  leopard print silk skirt 

Jag kommer bära den med rundade RayBan´s, svart tisha och låta håret vara stökigt. Kanske blir det vita sneakers till, kanske svarta loafers eller tofflor. En annan dag kanske lagom låga klackar…

Sedan får jag såklart hitta på något annat med tyget, förslag? 

 

 

 

Tags from the story
, , , ,
Written By
More from Tove Castor

ROSA FAVORITER

Smutsrosa så har jag alltid beskrivit en av mina favoritfärger och min...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *