NEW IN – KRÅNGLA INTE TILL DET

Mitt överlägset bästa shoppingtips!

Köp det du verkligen vill ha. Kostar det för mycket är det bättre att spara och längta än att försöka hitta the next best thing, det blir aldrig en värdig ersättare för det man drömt om. Dröm, planera, spara och tänk långsiktigt. Det är inte bara kläder på kroppen och skor på fötterna. Det är en garderob du bygger och det gör du för din egen skull. Klä dig för dig själv, shoppa för dig själv!

Därav slog jag till på mina dröm mules från Acne. Rätt model, rätt attityd och framförallt en klack som går att gå i.

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

Moving Cross i Guld

  Ett till mig, ett till min syster och ett till min...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *