NEW IN – MATTA 

  
Drömmen om det färdiga kontoret/dressingroom/studion fortsätter. Jag behöver ett rum att förvara mina kläder, ett kontor och en studio i ett och vi är på väg dit, sakta men säkert. Men funktion får inte gå före estetik, det är där det blir tricky. Jag har precis köpt hem en ny matta som jag vridet och vänder på men det är inte helt lätt. Jag måste sova några nätter till på den men det kan till och med bli så att den hamnar i sovrummet vägg i vägg. 

Är också på jakt efter den här blomman, utan framgång. Någon som vet vad den heter? 

  
Sådana måste jag ha! 

Written By
More from Tove Castor

Hösten hos Twist&Tango

Tack Twist & Tango och Niklas Berglind för en mycket trevlig kväll...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *