Nude i köket

För mer än ett år sedan började min omgivning skratta lite och göra sig lite roliga över att jag bloggade och tjatade om Nude. Om och om igen. I varannan mening. Men jag var nog smått förälskad i nude och det har hållit i sig och har ännu inte tappat intresset för Nude och nu är marknaden ikapp. Just nu är jag extra nöjd över slängen från Edblad hemtextil som är i nude såklart. Nu är jag sugen på bäddsetet. Så snyggt och det ska vara bra att sova ”in the nude” har jag hört. 

   

Jag skulle heller inte ha någonting emot en nude Barcelona fåtölj eller ett par Jennie-Ellen flats eller klackar. Nude är en ny basfärg helt enkelt. Och galet snyggt till svart…

    
 

Written By
More from Tove Castor

Favorit i repris – Castors Cocktails #1

Scarlett Castor 1 del Cointreau 1 del Southern Comfort 1 del Limejuice...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *