OLIKA NYANSER AV SVART – TREAT COLLECTION SMOKEY NAILS

Även om våren och sommarens trender innehåller nyanser från gult, via orange, rosa till lila, syren och blått så måste man såklart inte hoppa på den trenden. Alla har sina favoriter både när det gäller färgen på sina naglar och läppar och det är nog inte någon nyhet att min absoluta favorit är svart. Men svart är svart är svart och självklart finns det olika nyanser av svart. Svart-svart, mattsvart, högblankt, svart med skimmer också den här lilla pralinen från Treat – Smoke Nails.

Smokey Nails från Treat Collection är ett semi-transparent svart lack med ett subtilt skimmer. jag brukar inte falla för metallic och glitter-lack men det här lacket har verkligen en exklusiv hint av skimmer och är nästan nästan svart och det tillför något annat än opaka svarta naglar som jag vanligtvis har. Dessutom är formulan jättefin, det täcker bra och borsten är supersmidig att jobba med.

Jag gillar det verkligen och ett extra plus i kanten för att lacket också är s.k 8-free, vilket innebär att de tillverkade utan dietylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehyd-resin, kamfer, xylen, etyl tosylamide eller trifenylfosfat.

.

Written By
More from Tove Castor

En mysig start på veckan

Såklart man får en mysig start på veckan när man tittar in...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *