OLJOR IS THE SHIT!

Jag har verkligen en förkärlek till det här med oljor inom hudvård. Jag har alltid föredragit sololja framför lotion (underförstått att de givetvis innehåller spf) och när jag kom i kontakt med den första kroppsoljan var det love at first sight…use. Samma sak när jag äntligen vågade tro på att håret inte blir fett av hårolja utan märkte att det blir fantastiskt och nu likaså ansiktet. OM du ännu inte provat ansiktsolja i någon form är det dags.

Min fösta kärlek var ren mandelolja men därefter öppnade sig en hel värld. Cicamed Intense Repair är ett serum och en olja som fungerar lika bra dag som natt. Den innehåller ekologiska kallpressade oljor som nyponrosolja, persikokärnolja, jojobaolja, solrosolja och havtornolja som tillsammans sägs stärka och skyddar den torraste hy. Dessutom är den rik på vitaminer och essentiella fettsyror  tex Vitamin E och Q10 som båda två är kraftfulla antioxidanter.

Ytterligare en fördel med oljor är att de går att använda precis som de är, på rengjord hy, men också att de går att blanda med sin vanliga hudcreme för extra fukt.

 

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

Fast

Chiapudding verkar vara det hetaste som hänt den här sommaren/hösten. Dit har...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *