On my mind – Creepers

UM_C010X_BKL_2-830x415

 

Nu har jag haft Creepers från Underground på näthinnan i två års tid. Är det då hög tid att göra slag i saken eller är jag en Laggard som är alldeles för sent ute om jag faktiskt skulle göra det, slå till alltså.

Det som talar för är att jag faktiskt har haft dem på näthinnan i mer än två år, plattån är rätt i tiden, det är en klassisk modell och det är inte bara HOPE kommer med liknande modeller fast i nyproduktion inför AW15.

Det som talar emot är att jag har haft den här modellen på näthinnan i mer än två år och inte gjort slag i saken. Why is that?

Written By
More from Tove Castor

Vinrött funkar fint under transparent

Dagens outfit är inte så olika den igår men vad kan jag...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *