PÅ TAL OM HÅR

På tal om hår så har jag fått hem en del arbetsprover på sista tiden. Produkter att testa och utvärdera. Moroccanoil har hittills varit väldigt bra för just mitt hår och när det kommer till att testa produkter så kan jag bar utgå från hur jag upplever produkten, hur de passar ihop med just min typ av hår. Därför är det bra med mångfald bland oss som skriver om skönhet och bloggar.

Stylista är en helt ny serie som kommer med en produkt för varje tillfälle. Personligen är jag extra nyfiken på produkten “The brand milk” som är anpassad för flätning (då jag tänker att det är en produkt som ger textur) och på “The beach wave mist” eftersom jag älskar den ofixade looken med än något annat.

Hur ska man då hitta rätt i djungeln?

Jo, hitta dem som har ungefär samma stil som du, samma form på kroppen, samma hårkvalitet och kanske tom samma ålder och liknande typ av hy. Där kan ni hitta de bästa tipsen!

Och med det sagt så kanske det är dags att klargöra vad jag har för typ av hår och förhållande till mitt hår.

Jag:

  • tvättar håret 2-3 ggr veckan
  • har tjockt hår
  • har ett hår som torkar väldigt långsamt
  • har självfall
  • borstar håret väldigt sällan
  • använder hellre produkter som ger textur, lugnar ner och ger mycket fukt
  • använder väldigt sällan spray och den typen av stylingprodukter
  • drömmer om att kunna föna med rundborste
  • använder gärna platttång, värmeborste och är extremt nyfiken på stylingverktyg
  • slänger ofta upp håret i knut

Så ser det ut.Framöver kommer jag att skriva mer om just hår, hårprodukter och stylingverktyg, jag kommer dela med mig av produkter jag gillar, insikter jag får med mig på vägen och nyheter på markanden.

Hoppas ni gillar!

Ps.

Ett bra tips är att testa nya frisyrer och prova hur en produkt beter sig precis innan man kliver in i duschen!

Här hittar ni ett stort utbud av Moroccanoil (köplänk)

Stylista hittar ni här!

Written By
More from Tove Castor

BACK IN BIZ – PLOCK FÖR STYLING OCH EN SVART OUTFIT

Måndagspepp på ny vecka, ny termin sa jag förr i tiden men...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *