PINK PANTS ALL OVER

Pink pants all over

Kanske är den rosa kostymen en av vårens trendigaste outfits. Den finns verkligen i alla prisklasser. Om jag skulle satsa på en rosa kostym så skulle jag välja en kavaj som var demonstrerad och lite för stor. Med demonstrerad menar man att kavajen inte har något foder. Den omkonstruerade kavajen är inte lika proper, business och uppklädd som den konstruerade kan vara.

Och sist fanns det en dubbelknäppt kavaj till mina byxor men jag valde att bara köpa byxan.

Varför då?

Jo, för jag är ingen “rosa kostym-tjej”. Jag vet inte om jag är en kostymtjej över huvud taget. Hur som helst inte en som satsar på en daterad trendkostym. Däremot är jag hon som köper de perfekta rosa byxorna att missmatcha leopard och blomprint med och den perfekta rosa byxan med rätt attityd för att styla svart med.

Den här byxan har en betydligt längre livscykel i min garderob eftersom snitt, nyans och attityd är så rätt för mig. Med det sagt vill jag inte avråda någon från att köpa en rosa kostym. Är det du, go for it. Jag uppmuntrar alla att vara precis så snäva i sin stil som man vill vara. Ge dig ut på vilka äventyr du vill, bara det är ditt äventyr mao din stil!

Häromdagen stylade jag mina rosa Ganni-byxor med Rodebjer Art Dress och Hope-boots.

Written By
More from Tove Castor

IN OCH RÖSTA

Under UFW – Uppsala Fashion Weekend – var det full fart. Förutom...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *