PRESSFRUKOST MED MII COSMETICS

Mii Cosmetics

För ett år sedan fick jag ett pressutskick från Mii Cosmetics och då var det helt nytt för mig. Det är så himla lätt för mig att avskriva det som okunskap från min sida. För er som hängt med mig här på bloggen ända sedan Modernmom-tiden är det nog helt uppenbart att en helt renodlad trend/Styling/modeblogg har sakta men säkert glidit över till att vara en stil, trend och skönhets plats. Jag är en late blommar när det kommer till beauty och för mig har det öppnat sig en helt ny värld. Jag har alltid varit intresserad av uttryck och image och där spelar hår, make och naglar en stor roll men beauty-nörderi, det har jag inte ägnat mig åt….förrän tills för ett par år sedan.

Då var det kärlek vid första ögonkastet.

Tillbaka till Mii.
Det visade sig att det inte alls var okunskap eller ofokus från min sida som missat dem för det visade sig att de då var helt nya på den svenska marknaden och att pressfrukosten jag nu satt på var deras fösta pressträff. Välkomna in på arenan säger jag till Mii!

Jag använder deras brynmascara flera dagar i veckan för att sätta lite extra färg och form på mina bryn men nu är det alltså dags att lära känna några fler produkter!

Här är några av deras nyheter för spring/summer som vi fick med oss hem för att prova. Tex den trendiga highlightern och en brons och rougepalett för ytan och ett settingpowder och en tudelad concealer för basen.

Vad jag fick med mig?

Jo – Planera ditt glow!
Highlighta och matta ner för att styra effekten av det glow du applicerar!

 

Mii är utvecklat för hudterapeuter och sätter hudens välmående i fokus.

Mii arbetar med effektiva aktiva ingredienser för att göra makeup som inte bara är snygg utan även är bra huden.

 

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

HETER DET FALL IN LOVE FÖR ATT MAN ALLTID ÄLSKAR HÖSTKOLLEKTIONERNA?

Fall, som i höst och fall in Love! Höstkollektionerna är alltid de...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *