PRESSGOODIES FRÅN ANASTASIA PRO

Visst fick vi med oss lite pressgoodies från eventet med Anastasia Pro. Det var pressprover på både lipstick och lipgloss och en svart gel liner.

 

anastasia pro

 

I min påse låg nyansen Vintage* som lipgloss och Sad Girl* som lipstick. Verkligen fina. Glosset är verkligen min comfertzone samtidigt som läppstiftet går något utanför. Det var den här lila tonen som jag var inne på tidigare, snygg men hur blir den på mig? Väldigt mörk, som blåbär, precis som jag anade. Däremot sitter det som berget.

 

anastasia pro

anastasia pro

anastasia pro gel liner

 

Eyelinern som för övrigt heter Darkside* är en liknande variant som den jag använder från Yves Rocher, den som jag förbrukar på löpande band. Nu ser jag verkligen fram emot att prova ett annat märke med en något annorlunda formula. Den crème och Anastasias gel, båda vattenfasta.

 

*pressprov

Written By
More from Tove Castor

JAG DÖÖÖR

Ok, i ett tidigare inlägg JAG+FOLIE+20 MINUTER publicerade jag bilder på en...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *