Psst – Outfittips på Indiskas shop online!

Jag blir inspirerad när plaggen smickrar den figur man har. För mig är det nätta axlar och markerad midja som passar allra bäst. Sedan tycker jag att materialen påverkar mycket. Lite lyxigare material påverkar hur du känner dig i plaggen. Jag gillar också att dressa ner uppklädda plagg och dressa upp mer vardagliga outfits.

 

Just nu hittar ni mina festfavoriter på Indiska.se. Shoppa hela looken eller mixa och matcha. Idag är jag extra sugen på det den helmönstrade outfiten.

 

stylistens val indiska stylist tove castor

 

Ni hittar mina Modeval här!

stylistens val indiska stylist tove castor

Written By
More from Tove Castor

VAD HÄNDER MED HÄNDERNA?

Jag har varit inne på det tidigare men det finns bara ett...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *