Resultatet – igår entrade även bågarna catwalken

Igår entrade bågarna vi skapat Optikmässans catwalk. Stylistuppdrag där det ingår konstnärlig frihet och där jag får gå utanför ramarna tillhör mina favoriter. Jag som i grunden är hantverkare/kreatör/konstnär mår gott av att virka då och då. Jag är en ganska djup konstnärssjäl med ytliga intressen och faiblesse för mode, trend och skönhetsbranschen. Fast med handen på hjärtat är det som sagt färgen, formen och uttrycket jag söker även där och jag ser inget ytligt i det. Att uttrycka mig, det både behovet, syftet och målet med det jag gör och extra roligt hade vi i studion när vi gick loss med fantasin och började leka med glasögonbågarna och visst blev de fina!

 

 

  
    
  

Bågarna har jag virkat själv och sedan färgat i Te. Just så. Garnet var lite för gult och att färga i Te för att dämpa är bästa knepet. 
 

Stylist Tove Castor, Stylistassistent Karin Uggla, Foto Peter Håkansson

Plagg herr från Ljung, BikBok, SysterP samt Ann Bonander Looft som är kreatören bakom damernas outfits. Skor från Docksta och Maguba Of Sweden, Bågar av Tove Castor och Karin Uggla

 

När min gamla karriär och nya karriär möts på bästa sätt och visar att gammalt och nytt liksom inte skiljer sig nämnvärt. Från textil och bildlärare till stylist och moderedaktör. Jag tar fortfarande hand om och instruerar grupper, jobbar med färg, form och uttryck och så virkar, syr och målar jag om vart annat. Ingen kan påstå att jag bytt jobb, bara branch!

 

Written By
More from Tove Castor

STYLA EN KLASSIKER – UTMANING I SAMARBETE MED ALL SWEET IN LIFE OCH STILBLOGGEN

Styla en klassiker är en utmaning som bloggarna All sweet in life...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *