SÅ STYLAR JAG DEN ROSA KOSTYMBYXAN

Byxa från Ganni*

 

Ooops, jag hittade ett gammalt men ack så aktuellt inlägg. Ett “så stylar jag…” med tre bilder på den rosa kostymbyxefavoriten från Ganni. Just den här byxan sålde slut i ett nafs och jag har fått så många frågor om jag kan tänka mig att sälja mina men jag tänker nog att jag ska använda dessa ett par säsonger till. För den här rosa byxan har samma attityd som en svart men ger den i övrigt svarta outfiten ett utropstecken vilket jag gillar.

Men om byxan inte finns att få tag på hur aktuellt kan då det här inlägget vara?

Rykande aktuellt säger jag för den rosa byxan finns nu överallt att få tag på, i flera olika modeller och gillar du det så håller den också trendmässigt ett bra tag till så det är bara att slå till. Eller rättare sagt: Gillar du den stilmässigt så håller den din livstid!

 

*Inlägget innehåller köplänk.

Written By
More from Tove Castor

PARISIENNE

How to dress Parisian, eller varför inte Parisienne? Bretonrandigt, designerbågar, röda läppar...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *