SÅ STYLAR JAG LEOPARDKJOLEN I SKÄRGÅRDEN

Passar det sig verkligen med leopardkjol i skärgården? Det är klart det gör! Djurmönster funkar överallt och så här har jag stylat den på båtsemestern!

Vilken sommar vi har!

Helt ärligt så har jsg nästan inte varit påklädd på två veckor. Jag har alternerat bikinis från morgon till kväll men just leokjolen från Ganni har jag använt ett par gånger. Siden är verkligen underbart på sommaren men om jag ska vara helt ärlig igen så har jag under båtsemestern klätt på mig ibland bara för att ta bilden på den outfit jag planerat att bära. 😉

Gannikjolen stylades med sidentoppen med blomprint i orange och bara axlar, med höstens collegetröja som har både puffärm och tryck (båda från Ganni) och tubtoppen med gula körsbär från BikBok.

kram

Written By
More from Tove Castor

On My Mind!

  Sociala medier är som bäst när de inspirerar, det är det...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *