SCANDI IN PARIS

Jag vet inte ens om bloggen hunnit med att jag under juni månad både varit nästan en vecka i Paris och en vecka i Rom?

Ni som finns med mig på instagram har varit med men bloggen har tyvärr kommit sist i prioriteringsordningen under våren, allt för att få livet att fungera. För det tär på ens tid att boka in resor och trycka ihop fyra veckors jobb på två veckor. Men det är det värt!

Paris

Paris var fantastiskt. Det fanns inga måsten. Jag och Jannike gick och gick och gick, vi bara var i nuet, drack vin, fotograferade, besökte museum och sevärdheter, träffade svensk/parisiska kontakter, drack kaffe som var riktigt dåligt och kaffe som var riktigt bra. Vi gjorde Paris a la Parisienne-style!

Här strosar jag längs Seine och tittar på den så typiskt Parisiska gatukonsten klädd i den lilla svarta, bekväma sneakers och med min Bukvy som tote för att ha plats för extra tröja, vattenflaska, kamera och allt det där som jag bär med mig hela tiden. En perfekt outfit för en dag i stan.

Just den här kvällen avslutade med ett nattligt besök vid Notre Dame  för att sedan landa på en uteservering för lite chark, en platte, och rosé.

 

Written By
More from Tove Castor

A STRAP – FOKUS PÅ DETALJERNA 2018

Efter en period av rensande och reflekterande över allt från kapselgarderob till...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *