Shape Shape Shape

En sak Ni kan räkna med när ni ser celebriteter på röda mattan är att de inte har små nätta Bh-set men sirliga trosor under blåsan utan istället ett par stadiga shape-underplagg som håller allt på plats, lyfter upp och formar om. Det kan ni räkna med!

Men det är ju inte bara för celebriteter och röda mattan. Nu finns shape-kollektioner i de flesta butikskoncept och det finns allt i från ett par stadiga trosor till hel- och halvkropps strumpor. Gud ska veta att de inte är särskilt sexigt men ganska skönt skulle jag gissa. Som stylist bör man ha koll på vilken hjälp man kan ge, ni kan lita på att en och annan manlig Tv-personlighet har en gördel under skjortan och att en och annan stödtrosa (läs från lår till bröst) gömmer sig under toppar och fodral. Men, det är ju som sagt inte bara för dem, kanske det också är något för dig?

Jag har faktiskt investerat i ett linne från Spanx, ett av de ledande varumärkena i branschen, som jag använder lite från och till. Det är inte bara det att magen får lite stöd utan jag tycker också att det hjälper till med hållningen. Det ger stör för ryggen, håller axlarna på plats, håller magen på plats men låter brösten vara ifred i och med att rundningen framtill går under bysten. Allt det där gillar vi ju men kanske ännu mer gillar jag att det smiter åt och hjälper mig att hålla värmen så här på hösten. Det är grymt med figurnära plagg i material närmast kroppen som leder bort fukten, som ett underställ som håller formen. Win-win!

 

stylisten tipsar spanx

stylisten tipsar spanx

 

Written By
More from Tove Castor

Vårens 4 starkaste trender – del 4

Inga krusiduller, Inget överflöd, Less is more och färgskalan är nära på...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *