SHOPPING I HELSINKI

Shoppa souvenirer

Det är alltid roligt att ha med sig något hem när man har varit ute och rest…även om man bara korsat Östersjön. Och extra roligt tycker jag att det är att shoppa lokalt och tyvärr har det hänt fler än en gång att jag shoppat någon lokal souvenir som känns så signifikativ för just den semestern när man är där men som inte lyckas hitta någon plats i min vardag hemma. Ni känner säkert igen er!

 

 

Den här gången föll jag inte i den fållat utan köpte något jag verkligen vill ha som dessutom är finsk design ut i fingerspetsarna. Kanske också Marimekkos mest fashion forward piece på väldigt länge – Karla Bag.

En liten cross body bag alt “kappsäck över axeln bag” som somliga liknar med en karamell men om jag ska vara helt ärlig så är likheten med en mindre sovsäck eller liten ölkorv inte heller helt fel. Ganska rymlig, lätt till vikten och något som inte liknar de väskor jag har sedan tidigare. Känns som en hållbar “souvenir” 

 

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

MÖTE MED BUKVY & ART DRESS OUTFIT

Vi hade det mest inspirerande möte med Bukvy häromdagen. Då och då...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *