SKIMMER OCH SVÄRTA

I Lumenes nya serie Nordic Light Instant Illuminizer har jag hittat så många favoriter. Superfina och prisvärda!

 

Jag har en ny obsession. Från att ha föredragit matt makeup börjar jag längta mer och mer efter skimmer och läs nu inte skimmer som glitter, absolut inte. Engelskans illumination beskriver det kanske lite bättre. Glow syftar lite mot guld tänker jag, varma toner, men jag älskar de nya kalla. Ljusreflekterande serum och fusk som ger fräsch hy tillsammans med något slarvig svärta kring ögonen.

Lite slitet och fräsch…motsägelsefullt ja, men visst låter det härligt! 

 

Written By
More from Tove Castor

KOM OCH TRÄFFA MIG OCH HENRI LLOYD PÅ TORSDAG NÄR NK BJUDER IN TILL EN I SPIRERANDE HÖSTKVÄLL

Kom och träffa mig på torsdag kväll! På torsdag har jag teamat...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *