SMITH & CULT – LYXIGA LACK

smith & cult diary

Smith & Cult har lyxiga lack baserat på mycket själ och hjärta för varje färghar en story och den storyn återfinns i en av grundarnas dagböcker på någon sida från 9 års ålder till idag. Tänk att ha den storyn och skatten att ösa ut, snacka om att gräva där du står.

I veckan var jag på svenska lanseringen av Smith & Cult. Lyxiga lack i snygg förpackning. Instagramvänlig såklart och det är just det visuella som de bygger sin identitet på. Det här är ett It-lack!

Härliga bilder ofta med inslag av karameller i bjärta färger, filmsekvenser på flaskor som sprängs och lack som skvätter tillsammans med dagboksanteckningar och en must have aura. Med mig hem från lanseringen fick jag kulören Ghost Edit, At 1 am she was standing over me with a flashlight whispering, “You don’t hear that???”,  som är en nuderosa nyans. Mao en av mina tre favoriter när det kommer till naglar tillsammans med svart och rött.

 

smith & cult lyxiga lack

smith & cult ghost edit

 

Här är jag tillsammans med en av grundarna av Smith & Cult som rest till Stockholm för att presentera nyheten för oss!

smith & cult founder

 

Instagram friendly!

smith & cult - lyxiga lack

 

Vi blev såklart också bortskämda med manikyr av Smith & Cults egna Nail art expert som inspirerade med naiv art där hon använde mattlacket för att skapa effekter, också hon influgen från LA såklart, och godsaker som tex pecan pir, mojitos, bubbel och chokladbollar med hallon. 

 

nail art smith & cult

presskontakterna stockholm

 

Totalt finns det 36 färger i sortimentet och lacken ligger på 239kr och säljs på bla NK och utvalda skönhetssalonger. Det fanns också ett superfint matt överlack.

Beauty Hacks – Ett tips är att lyfta av guldkorken (Många tycker den är klumpig men penseln har en mindre kork under!) och placera nageln du ska måla där på, då är det lättare att komma åt. (Detsamma gäller lacken från Chanel!)

 

smith & cult diary

 

 

Written By
More from Tove Castor

Tid och att leva i nuet

  När vi i torsdags var förbi en release för TID Watches...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *