SÖNDAGSLISTAN 20 JANUARI

SÖNDAGSLISTAN

 

Bäst i veckan: Formex helt klart, alla nya bekantskaper och allt positiv feedback. Det har varit bra för själen. Och Sephoras pressträff där de presenterade vårens nyheter!

Sämst i veckan: Att hela veckan har varit så rutinlös. tidiga morrar och långa kvällar, lite sömn, obefintligt med mat, druckit för dåligt och slarvat oerhört mycket med min hy. Ha ha….inte så bra för själen…

Veckans favoritplagg: Tischan VISUALISM, som vi tagit fram till mässan och kommer börja sälja inom kort,  tillsammans med Sini pants och sneakers från Rodebjer.

Veckans beautyprodukt: Definitivt Acasia Skincare Recovery mask som jag söligt smaskar på på de kvällar jag kommit ihåg det.

Nästa vecka ser jag fram emot: Att kunna jobba ikapp allt som legat on hold. Inget roligt utan mest administrativt men att ligga efter skapar en oro i mig. Sedan ser jag fram emot ett webinar med LaLinda, invigningen av Kicks Flagship i Gallerian och att planera Visualist-året med Karin Uggla.

Nästa vecka ser jag inte fram emot: Att sitta med kvitton och reseräkningar.

Måndagens planer: Jag ska försöka “äta den fula grodan först” dvs ta dag i de tråkigaste så det blir gjort så att jag mer kan fokusera framåt resten av veckan.

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

I wish – klänningen

    Clerk Dress / Marta / Monoco Dress / Fitted Shift...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *