Styling på slottet

IMG_5080

Så här såg delar av hänget ut i fredags när vi var iväg för att plåta en story på Noors Slott.

Skärmavbild 2014-11-30 kl. 15.19.37

Noors slott ligger i Knivsta som i sin tur ligger strax norr om Arlanda. Om jag inte har helt fel är Knivsta en av Sveriges slottstätaste kommun. Konstigt uttryck och konstig mätning men jag tror det är så. Det var fösta gången jag var vid Noors Slott som visade sig vara ett litet utsökt familjeägt slott. Vi hade en magisk dag. Först och främst fick jag gotta mig i vårnyheter, om jag inte räknade fel tog vi 11 bilder på två modeller vilket ger 22 outfits. Och det finns alltid saker som man efteråt har svårare att släppa…

Resultatet av fotograferingen lovar jag att visa så fort jag kan. Som alltid kan man inte visa för mycket i förväg så ni får hålla tillgodo med små små sneak peaks.

IMG_5092

När det var dags för lunch hade de dukat åt oss i en liten privat matsal. Sä här lyxigt brukar vi inte ha det. Alldeles bortskämda blev vi med fantastisk mat och trevliga människor.

IMG_5094

Just den här plåtningen var det framför allt två saker som etsade sig fast och väckte habegäret.

Först ut en rosa väska från HOPE.

IMG_5105

Och sist men inte minst halsbandet Moving cross från Yasar.

IMG_5112

 

Båda dessa två står högt upp på min Must have lista!

Written By
More from Tove Castor

A PERFECT WEEK

  A perfect week? Så sitter man här en söndag och känner...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *